Στην KR Productions είμαστε μία ομάδα από επαγγελματίες που συνδυάζουμε το μεράκι και τις γνώσεις μας, για να διοργανώνουμε παραγωγές με πρωτοποριακή και καινοτόμα προσέγγιση.

Η κινητήρια δύναμή μας είναι η αγάπη μας για την τέχνη και τον πολιτισμό. Με αυτό το γνώμονα φροντίζουμε οι παραγωγές μας να είναι πάντα άρτιες, τόσο σε επίπεδο διοργάνωσης όσο και σε καλλιτεχνική αξία.

Χρησιμοποιούμε συστήματα ήχου και εικόνας τελευταίας τεχνολογίας δίνοντας πάντα προτεραιότητα στη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών που θα βοηθήσουν τον καλλιτέχνη να εκφραστεί καλύτερα. Παράλληλα, ο εξοπλισμός τεχνολογίας αιχμής που χρησιμοποιούμε αποτελεί εγγύηση για την ανώτατη ποιότητα εμπειρίας του θεατή.

Το στρατηγικό πλάνο για το marketing και την προώθηση των παραγωγών μας, διαμορφώνεται από την ομάδα μας με τέτοιο τρόπο ώστε να δρα στοχευμένα. Κάνουμε “spreading”, επιλέγοντας κάθε φορά το μέσο ή τα μέσα που ταιριάζουν σε κάθε event, φροντίζοντας να επικοινωνούμε αποτελεσματικά την εκάστοτε παραγωγή μας.

Στην KR Productions, εκτός από την προτεραιότητα που δίνουμε στην υψηλή καλλιτεχνική αξία των παραγωγών μας, δίνουμε εξίσου μεγάλη σημασία στην ασφάλεια κάθε διοργάνωσής μας. Φροντίζουμε λοιπόν, να τηρούμε πάντα τους κανόνες ασφαλείας, έτσι όπως αυτοί έχουν διαμορφωθεί από τους διεθνείς κανονισμούς.

Από τις πιο απαιτητικές συναυλίες έως το πιο απλό event, στην KR Productions έχουμε την τεχνογνωσία και το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό για να καλύψουμε και την πιο δύσκολη  παραγωγή. Δημιουργούμε θεάματα υψηλής πολιτιστικής και καλλιτεχνικής αξίας που έχουν πάντα μαζική απήχηση και μένουν ανεξίτηλα στη μνήμη του θεατή.

Ανταποκρινόμενοι πάντα στους κανόνες της υψηλής αισθητικής, ο πιο απαιτητικός θεατής είναι για εμάς πρόκληση και είναι πάντα χαρά μας να τον ανταμείβουμε με θεάματα που είναι ικανοποιούν τις προσδοκίες του.

Στόχος μας είναι κάθε θεατής που έρχεται σε οποιοδήποτε θέαμα που έχει αναλάβει η KR Poductions, να φεύγει έχοντας ζήσει μία εμπειρία που δεν είχε ζήσει πότε ξανά στο παρελθόν…

Στην KR Productions δημιουργούμε παραγωγές που δεν θες να χάσεις…